Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Rakastan..

Törmäsin (taas jotain ihme kautta..) Sanna Mämmin blogiin ja Tee sitä mitä rakastat kirjoitukseen. Saman tien piti lukaista muutkin Mämmin kirjoitukset! (Ja muutkin Evitan blogit.. Ainakin mua kiinnostavia löytyi, kannattaa käydä vilaseen!)
Siitä innostuneena teen itsekin listaa - ihan vain siksi, koska se tuntuu niin hyvälle :) Pitää (pois kaikki ne -isi päätteet ja päättäväisyyttä kehiin!!) vain heittää ne "Sitten kun.." ajatukset romukoppaan ja tehdä asioita mistä pitää ja mistä tulee hyvä olo!!

Rakastan pussailua, rakastelua, nauramista, mansikoita, kesää, lukemista, herkuttelua, löhöilyä, aurinkoa, lapsiani, Miestäni, matkustelua, rauhallisuutta, hyvää oloa, pyöräilyä, kuntosaleilua, höpöttelyä, kevät aurinkoa, pinkkiä, turvallisuuden tunnetta, rupattelua, vastaleikatun nurmen tuoksua...

Kyllä, kaikkea noita ja mooooonia muita asioita minä Rakastan :) Vielä kun saisi kaiken tuon purkkiin ja sydämeen säilöttyä!

Ei kommentteja: