Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

lauantai 6. elokuuta 2011

Positiivisuuskampanja!

Nyt, kun kesä alkaa olla lopuillaan, on mitä parhain aika aloittaa Suuri ja Mahtava 

POSITIIVISUUSKAMPANJA!

N'est ce-pas? Ja kaikki mukaan! Sääntöjä ei ole muuten kuin, et JOKA (Kyllä ja aivan, JOKA) päivälle on PAKKO keksiä jotain kivaa/positiivista ihan ITSELLE!! Ei lapsille, ei naapurin Rauhalle, eikä ede kummin kaiman naimalle, vaan ihan omalle itselle! Miten olisi vaikka 3 asiaa/päivä? Saa toki olla paljon enemmänkin, eikä niitä tarvi mihinkään kummemmin listailla, kunhan vaikka vain omaan pääkoppaan.

Mä itse ainakin olen sellainen ihminen, jolla on tapana koittaa pitää muut tyytyväisenä ja tinkiä oman itseni hyvinvinnista/onnesta. Nyt vaan tuntuu, että alkaa olla taas aika koittaa piristää mieltä - vaikka väkisin ja hampaat irvessä!

Mä aloitan tästä päivästä, eikä kerrankin tarvi edes keksimällä keksiä!
* Mun ainoa hyvä kaveri muutti kaaaaaaaus alkuvuodesta ja oli nyt vihdoin lomailemassa täällä. Tuli käymään ja oli kyllä ihana nähdä!
* Tehtiin itse pizzaa, joka oli tosi hyvää ja sitä on vieläkin jäljellä, kun niin paljon tehtiin..
* Kerrankin lasten kanssa aikas helppo päivä :)

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Minulla oli eilen mahti-ilta, juotiin Pink -skumppaa meren rannalla kahden tärkeän tytön kanssa!! :) Joteski taisi jäädä edellisessä kommentissa tuo uuden blogin osoite näkyviin, hauskaa että löysit sen! :) Tosiaan isoja juttuja tapahtumassa, ja varsin oiva motivaatio laihduttamiselle!! :D

Jaunde kirjoitti...

Utelias löytää aina! Ja jokainen tosissaan laihduttava tarvii aina hyvän syyn, eikös?