Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

sunnuntai 14. elokuuta 2011

AVA: Ruby

Onko kellekään tuttu Avalla pyörivä Ruby -sarja? Sarjassa on todella lihava nainen, joka pudottaa painoaa ystäviensä avustuksella ja onnistunutkin ihan kivasti. Pahimmallaan painoa on ollut huimat 325 kg!

Itellä on tullut kateltua sarjaa sillon tällöin, esitysajankohta vain hieman tökkii.. (näkyy ainakin näin lauantaisin klo 23:n jälkeen, mutt ilmeisesti välillä myös vähän aiemmin) Tykkään ohjelmasta, koskapa kyseessä on oikeasti lihava ihminen, joka tekee pieniä muutoksia ja pieniä pudotuksia, on sosiaalinen ja melkoisen hyväntuulinenkin!

Eilisessä jaksossa hänet oli haastettu tekemään 5 muutosta elämäänsä. Kaikki en nähnyt, mutta ainakin nämä muutokset hän ainakin teki: portaiden kulkeminen (vaikkei itse uskonut sen olevan edes mahdollista!), peilien sijoittelu ympäri asuntoa (yäk, mutta auttaisi kyllä todellakin tulemaan tietoisemmaksi omasta itsestään!) ja vanhasta "nojatuolistaan" luopuminen (oikeasti oli kahden istuttava sohva, joka oli nojatuolin näköinen. Tuoli oli ostettu hänen ollessaan suurimmillaan..).

Jäinkin miettimään, mitä pieniä muutoksia minä voisin tehdä elämässäni. Rahaa minulla ei tämän(kään) kampanjan toteuttamiseen ole, joten pienillä mennään..
* Portaiden kulkeminen hissin sijasta
* Joka päiväinen liikunta - oli se sitten miten vähäistä tahansa
* Hyvien puolien etsiminen itsestäni ja elämästäni
* Terveellisempi evästys
* Sokerin vähentäminen!!

---
Positiivisuuskampanjaan
* Oma aika
* Pyöräily

Ei kommentteja: