Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

torstai 25. elokuuta 2011

Pascoe-emäsjauhe + Thin 400

Silmiini pisti luontaistuotemainoksessa ollut juttu, jossa pari laihdutuksessa onnistunutta kehui Pascoe-emäsjauhetta ja Thin 400 kapseleita. Noiden yhteisvaikutuksella kuulemma paino alkaisi putoilemaan.. Jutun mukaan ainakin noilla kahdella suomalaisnaisella oli toiminut.

Kuuklailin myös tuota emäsjauhetta ja eksyin lueskelemaan ihmisten kokemuksia. Kovasti kehuivat sitä! Vaikutti, että ihmiset ovat käyttäneet yksistään sitä, mutta skeptikkona sitä jää aina miettimään, että onkohan nuo ihan tositarinoita...

Miten lie, mutta ainakin emäsjauheella pitäisi saada elimistö tasapainoon, jotta laihduttaminen onnistuisi. Ainakin käyttö on tehty helpoksi, sopisi tällaisella varhaisdementikollekin.. ;D Tämän ostoa olen ihan vakavissani harkinnut, kunhan rahavarat hieman karttuvat...

Onko tuo Thin 400 Allin kaltainen tuote..? Kapseleita pitäis kuitenkin muistaa ottaa 3 kpl/pv ja minusta kaikki tabut on niiiiiiin ällöttäviä!

Onko kokemuksia, tietoa..??

Ei kommentteja: