Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

maanantai 22. elokuuta 2011

Tämäkin on Elleistä bongattu ja koskee tyytymättömyyden karistamista elämästä. Ihan hyvin kirjoitettu ja kattava :) Minä vain inhoan, enkä valitettavasti yleensäkään viitsi kirjoitella paperille ylös noita asioita, vaikka tiedän sen auttavan pään ja tavoitteiden selvittelemisessä.
Huh, tämä on ainakin minusta aina niiiiiiin mielenkiintoinen aihe. Niiiiiiin toimiva ja helppo - paperilla! Mutta omaan elämään soveltaminen ei olekaan helppoa.. Kas kummaa, aina on jotain mihin ei ole tyytyväinen ja mitä hauaisi elämässään muuttaa. Miksei sitä vain voi olla tyytyväinen siihen mitä ja iloita siitä?


4 kommenttia:

P kirjoitti...

Evitassa oli hyvä Katri Mannisen kirjoitus joka sopii näihin sun (ja mun) pohdintoihin.
http://www.evitalehti.fi/blogit/katri-manninen/itsekuri-yliarvostettua

Jaunde kirjoitti...

Joo! Luen kaikki noi Mannisen kirjotukset.. :)
Toinen rennompi ja myöskin mut koukuttanut noi Sanna Mämmin blogimerkinnät - kannattaa tutustua!

Roz kirjoitti...

Aika mielenkiintoisia artikkeleita sekä tämä että edellisen postauksen linkitetty ressi plus ruoka -juttu! Ihan pitäisi kokeilla, oli siitä sitten apua tai ei. En ole ikinä ennen kuullut käsitteestä soul food. Tuossa artikkelissa sanottiin että se voi olla jotain nostalgista esim. mitä äiti tai mummo on tehnyt. Ja sinulle taas joku muu ruoka. Mielenkiintoinen aihe!

Jaunde kirjoitti...

Voihan se olla, et kotonakin on ollut keittoja ja siitä jäänyt mielikuva - vaikken myönnäkään! Mutta ainakin mulle soul foodista tulee mieleen kaikkea muuta kuin nostalgia (mikä on mulla yhtä kuin makaroonilaatikko, perunamuusi jne. vähän turhan raskaita ollakseen soulille hyväksi ;D )