Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

perjantai 26. elokuuta 2011

Jutta G:n ohjeilla voitolle painosta..?

Tämän päivän Iltalehdestä bongasin allaolevan.
Aika iisiltä vaikuttaa näin luettuna (tosin kaikkihan tietää miten vaikeaa voi olla 3l veden juonti päivittäin tai viiden hedelmä/kasvisannoksen syönti päivittäin.. Mun kompastuskivet tuossa on ehdottomasti: aamupuuro (en syö aamuisin..) ja liikunta. Totuttelulla ja itsensä muituttelullahan nekin hituisi kuten nu muutkin, mutta rehellisesti voin todeta noiden olevan ne vaikeimmat! Mutta pistän kuitenkin nuo korvan taakse..

Näin Jutta ohjeistaa painonpudotukseen:
1. Valmista seuraavan päivän ateriat kotona valmiiksi eväsrasioihin. Näin tiedät, mitä syöt.
2. Jokaisella aterialla täytyy olla proteiinilähde (esim. liha, kala, kana, raejuusto, munanvalkuainen tai rahka). Paras aamu alkaa kaurapuurolla, jonka sekaan laitetaan raejuustoa ja tuoreita marjoja.
3. Pidä ateriaväli noin 3 tunnissa. Aterioita ei saa jättää väliin, mutta ei myöskään saa napsia mitään aterioiden välillä. Kiireinen ihminen voi korvata aterian Dietmix-proteiinijuomalla tai Low Carb- patukalla.
4. Illalla ei syödä enää hiilihydraattipitoista ateriaa. Kasa voileipiä ja hedelmiä ei ole hyväksi. Paras iltapala on rahkoja ja sekaan tuoreita marjoja ja hiukan kuituja esim. vehnäleseitä.
5. Vettä noin 3 litraa päivässä.
6. Huolehdi myös suolan saannista, eli natriumista. Lisää sitä 3-4 grammaa päivässä valmiisiin ruokiin. Ruoat maustetaan itse, eikä käytetä valmismarinadeja.
7. 45-60 minuuttia kestävä aamulenkki reippaasti kävellen polttaa rasvaa tehokkaasti. Lenkki tehdään tyhjällä vatsalla ennen aamiaista. Ennen starttia juodaan pari isoa lasillista vettä ja halutessa kuppi kahvia.
8. Kiinteä ja sporttisen kropan saa, kun huolehtii lihaskuntoharjoittelusta. Tehokkainta se on suorittaa kuntosalilla, mutta myös kotona pystyy treenaamaan.
9. Aseta tavoite itsellesi. Tee päätös! Ja positiivista mieltä!
Jutta Gustafsbergin kuntoprojekti Go Fat Go -haaste osoitteessa www.fitfarm.fi.

Ei kommentteja: