Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Klik

*Klikklik* elämän muutoksesta, valitettavasti vain lontoon murteella, mutta siltikin tutustumisen arvoisesti :)
Saman asianhan voi sanoa monella tavalla, jostain syystä näin sanottuna se kosketti.

2 kommenttia:

maria kirjoitti...

Moikka! Kommentoin sun taanoisesta kirjoituksesta siihen karkinhimoon ja ruokaan ylipäätään. Monta kertaa ihmiset syyllistävät itseään just karkinhimosta ja luulevat että elimistö kaipaa sokeria. Yleisimmin on kyse ravintoaineiden puutteista ja kun keho ei osaa ilmaista niin tarkasti sitä luulee että se pyytää sokeria. Kun keho tulee "huijatuksi" eikä saakkaan pyytämiään ravintoaineita se pyytää lisää ja tästä lähtee sokerikierre. Sä voit syödä vaikka kuinka terveellisesti mutta jos jotain tärkeitä aineita puuttuu tai ei imeydy paino ei putoa. Annan muutaman lisävinkin jos olet kiinnostunut mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Ateriavälit max. 3tuntia syö viisi kertaa päivässä pieniä annoksia. Vähennä hiilihydraatteja. Syö paljon kasviksia hedelmiä ja kaikkein tärkein juo runsaasti vettä! Aineenvaihdunta on ihan jumissa ilaman vettä. Turvaa vitamiinit ja hivenaineet ravintolisillä. Ota avuksi lisäkuitu jotta suolisto lähtee puhdistumaan kunnolla (: Toivottavasti et pahastu vinkeistä mä oon vaan sellainen terveysaddikti ja ohjaan painonpudottajia muutenkin (: Aurinkoa päivääsi ja voimaa projektille ja muista että kaikista ei ole tarkoitus tehdä mitään hammastikkuja määrittele oma hyvänolon painosi (:

Jaunde kirjoitti...

Hahaa! Lataa vaan neuvoja täydeltä laidalta! Mulla oiskin sulle pari kymysystä..
Monesti olen miettinyt, et mikähän puutos mulla vois olla, kun nuo namit kyllä maistuu.. Mut kun en oikein osaa etsiä neuvoa mistään! Tuntuu välillä, et näin maalikkona on vaikea välistä erottaa oikean ja väärän "terveystiedon" eroa, kun nykisin näitä villityksiä tuee joka suunnalta! Kromin syönnin olen taas aloittanut ja se mielestäni toimii :) Suosittelen kyllä muillekin! Mitä muita kannattaisi ottaa käyttöön? Mikä toi lisäkuitu on? Hedelmiä/vihanneksia syön kausittain oikein urakalla, mut sitten iskee kyllästyminen (ja rahan puute..).
Kaikkea haluttais kokeilla, mut kun ne kaikki ei ole ihan hyvästä.. ja haluan kuitenkin pitää järjen kädessä, saada aikaan pysyviä muutoksia! Suuri toive olisikin päästä jonkun asioista oikeasti tietävän ja tajuavan puheille - onnistuuhan se näinkin!!
Ei se pelkkä paino, vaan kokonaisvaltainen rauha ja hyvä olo (: