Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

maanantai 22. elokuuta 2011

Ressi&ruoka

Ellien uutiskirjeessä oli taasen mielenkiintoisia juttuja. Hoida stressiä ruoalla piti tietty vilasta. Mulla ainakin on useinkin tapana kiireen ja jaksamattomuuden hetkellä hakea lähipizzeriasta evästä.. myönnän vaikken haluisikaan.. Monikin itsetehtyruoka on huomattavasti edulisempaa ja maukkaampaa, joskus jopa nopeampaa kuin pizzat, mutta..

Minulla ainakin on tapana ajatea, että sitten kun.. Haaveilen ja toivon, mutta tosi asiassa en tee mitään asioiden eteen. Osaksi myös siksi, etten saa itseäni niskasta kiinni.. Ajattelen ruoankin suhteen, et tämän kerran haetaan roskaa ja sitten ensi kerralla.. Just, ei mene ihan niin todellisuudessa.. Sama juttu esim. teen juonnissa. Pidän ja juon teetä, mutta usein en vain kehtaa keittää sitä.. Laiskislaiskis!
(Jos joku muukin tykkää teestä, niin Lidlissä on MINUN mielestä hyvää sitruuna-mustapippuriteetä (muistaakseni tuo yhdistelmä) semmoisissa kolmion muotoisissa teepusseissa :P )

Ko. jutussa mainittiin mm. soul food, jonka käsitän hieman eri tavalla kuin tekstissä, mutta periaatteessa varmaankin samaa tarkoitetaan. Joskus kuulee myös käytettävän sanaa temppeliruoka. Minulle soul foodia on kirkasliemiset keitot, en tiedä miksi. Eikä ne välttämättä edes tarkoita juuri sitä kuin jutussa, mutta itse tunnen keittoa tehdessäni ja syödessäni kunnioittavani itseäni ja olevani parempi itselleni.

Roskaruokien jälkeen tulee usein morkkis, mutta keiton jälkeen ei!! (vaikka söisin miten paljon..)

2 kommenttia:

JB kirjoitti...

Mulla on niin sama juttu, muka vielä kerran ja huomenna aloitan... Joopa joo. :/

Pizzerioilta ja rakastamastani hese-ruoasta minut pelastaa se, etten kehtaa ostaa niistä mitään.

Jaunde kirjoitti...

Sitä se on.. Liekohän se todellakin sitä, ettei sitä muutoksta sitten kuitenkaan halua tarpeeksi paljon..?