Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Salaisuus

  1. Pyydä
  2. Usko
  3. Ota vastaan
Siinä on Salaisuuden perusteet ja ainakin mun mielestä se tärkein viesti. Ainahan me ollaan pyytämässä, mutta kuin monesti sitä uskoo, että voisi saada pyytämäänsä? Entä jos onkin jo saamassa, mutta pelkää vain ottaa sitä vastaan?
Salaisuus perustuu vetovoiman lakiin, jonka mukaan ajatuksemme ja tunteemme  määrittävät sen, mitä elämässämme saame.

Itse olen joskus oikein jäänyt miettimään, miksi ihmeessä pelkään rakkautta, vaikka haluankin sitä. Tai laihduttaminen on pelottavaa, jos onnistuukin ja sit pitää uusia koko vaatevarasto ja ihmiset huomaakin mut ja.. Siis haluan jotain, mutta toisaalta pelkäänkin, miksi??

Ehkäpä tällä kirjalla ja sen lueskelulla on myöskin ollut osuutensa hyvään olooni. Faktaahan on, että hyvä olo synnyttää lisää hyvää oloa, eikös vaan? Jos ajattelet huonoja ajatuksia ja vetistelet samalla, niin harvemminhan se olo siitä paranee, päin vastoin. Kevät oli vaikeaa aikaa minulle. Jossain vaiheessa kaivoin taas kirjan esille ja selailin/lueskelin ja aloin päättäväisesti vain paskafiilareiden aikaan ajatella hyviä ajatuksia. Aluksi se oli vaikeaa ja ajatukset meinasi karkailla, mutta jo kesäkuun lopulla tajusin, etten ole itkeskellyt saati mietiskellyt noita asioita. Nyt vain tuntuu, että olo on parempi koko ajan ja iloa löytyy pienistäkin asioista :)

"Saadaksesi rakkautta.. täytä itsesi rakkaudella, niin sinusta tulee magneetti"
- Charles Haanel

Ei kommentteja: