Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Laiskis

Äh, en ole saanut tehtyä itseni hyväksi mitäääään! Lomaillut, syönyt ja öllötellyt vain. Pian on töihin meno edessä, joten loppuu tämäkin lorvailu :)

Liikuntaa ei juurikaan ole tullut. Pyörän kumit on tyhjänä, eikä korjaajaa lähimainkaan, joten Neidin kanssa on tullut vähän löntysteltyä edes takaisin. Vauhti ei pari vuotiaan kanssa ole mikään päätä huumaava, joten sitä ei kande edes laskea..

Olen lueskellut nyt Eat, Pray, Love -pokkaria ja ajattelin siitä kirjoitella tänne, jahka loppuun pääsen! Hidasta lukemista on ollut, kun on niin paljon ajatuksia herättänyt! Pakko vähän väliä jäädä pohdiskelemaan..

2 kommenttia:

Jagulaari kirjoitti...

Nyt oon kyllä eri mieltä, ettetkö muka olisi tehnyt itsesi hyväksi mitään - olethan lomaillut, syönyt ja öllötellyt :D Öllötellä on uusi sana mulle, mutta olettaisin sen tarkoittavan juurikin lorvailua: olemista itsensä kanssa juuri siten kuin milloinkin ITSESTÄ tuntuu hyvältä :)

Jaunde kirjoitti...

Voi, mulla on koko arsenaali oma keksimiäni sanoja - odotas vaan :D