Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

torstai 14. heinäkuuta 2011

Eat, Pray, Love



Eat, Pray, Love - Omaa tietä etsimässä tuli varmastikin monelle tutuksi leffana. Ite en ole ko. leffaa nähnyt, mutta luin kyllä siitä ja kiinnostus heräsi. Kirpparilla kierrellessä eteen osui tämä pokkarina  ja hintaakin taisi olla kokonainen euro!! Mun käsityksen mukaan kyseessä on ihan tosi tapahtumiin perustuva kirja NUORESTA (joka paikassa lukee nuori, onhan hänellä ikää VASTA n. 35.. :) ) naisesta, joka eroaa, jättää kaiken ja lähtee etsimään itseään maailmalta.

Kirja on jaettu kolmeen osaan: 
* Eat - Italia (Ruokaa, italian opiskelua, fiilistelyä, matkustelua.. Kaikkea ihanaa!!)
* Pray - Intia (Elämää ashramissa, rukoilua, meditointia, rukoilua.. Voi kun minäkin pystyisin!!)
* Love - Bali (LOVE... kunpa minäkin..)


Ensimmäinen osa oli mulle vaikea lukea, ihan vaan siksi, että huomasin alusta asti naisen käyvän lävitse samoja paska fiilareita kuin mä itekin.. Meinasin jättää kirjan keskenkin noiden alkuvaikeuksien takia, mut onneksi jatkoin.. Niistä kun päästiin ohitse niiin johan alkoi luistaa :) Luin pätkän kerrallaan ja mietin, luin ja mietin..  


Ainakin mulla kirja herätti hirveän määrän kysymyksiä, pisti mut todellakin miettimään ja pohtimaan, koko ajan piti pysähtyä ja koittaa sisäistää lukemaansa... Harvemmin näin käy, kun romaania alkaa tankkaamaan! :)

Ei kommentteja: