Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Istumisesta tällä kertaa

Poiminta uusimmasta Voi Hyvin -lehdestä (5/11 oli muuten pettymys verrattuna edelliseen numeroon..)

"Istuessa tärkeintä on estää alaselän pyöristyminen, joka rasittaa nikamia ja välilevyjä. Hyväkuntoinenkin jaksaa olla vain 3 minuuttia hyväryhtisenä. Laita lannerangan luonnollisen notkon taakse pieni tyyny tai pyyhe, jotta notko säilyy ilman lihastyön apua. Istu tuolin perällä istuinkyhmyjen päällä niin, että voit nojata selkänojaan. Toinen vaihtoehto on istua aivan tuolin etureunalla, mutta vältä tuolin puolivälissä istumista. Oikea lannerangas asento vaikuttaa myös niskan asentoon suotuisasti."

Jotain uutta oli näinkin pienessä neuvossa! Tai oikeastaan pyyherullan laitto tuon notkon alle oli ainoa tuttu.. Joillakin ihmisillähän toi hyväryhtisyys on ihan luonnollista, muttei ainakaan mulla, joten tuota kirjoittaessakin tuli muutaman kerran oikaistua selkää.. Kummasti se asento vain lysähtää vähän väliä!

Ei kommentteja: