Teretulemasta, toivottavasti viihdyt tai ainakin saat jotain tästä irti :) Tänne koitan kerätä vain hyviä asioita (niin elävästä elämästäni kuin muualtakin). Saa nähdä miten käy, sen verta sekavaa tämä on..

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Peace, Sun & Good Mood

Mun mielestä tämä on vähän hassua. Siis tämä ihmeellinen hyvon olon tunne ja rauhallisuus. Mitään erikoista ei ole tapahtunut, ja silti vaan on sellainen perushyvä fiilis :) Kun muistelee viime kevättä (vaikken haluiskaan..), niin niistä tunnelmista on kyllä tultu huima harppaus etiäpäin! En ois ikuna uskonut tällaiseen olotilaan pääseväni. Koko ajan pelkäsin, et kun hyvälle tuntuu niin kohta varmaan läsähtää ja kunnolla.. Ja niinhän se aina muisti tehdäkin.. Noh, nyt on moiset tunteet unohtuneet ja vastoinkäymisetkin johonkin kadonneet :) Parempi niin.

Mun mielentilaan aurinko vaikuttaa todellakin paljon ja positiivisessa mielessä :) Olenkin nyt miettinyt, et miten saisin sen korvattua/pidettyä tän fiilarin vielä talvellakin, ehdotuksia..?? Toki meillä loppu vuodesta on se Afrikan matka tiedossa, mut olisiko esim. säännöllisestä solariumista mitään apuja..? Mitään kirkasvalolamppuja en kotiini halua, kynttilät ja talvi on ihan must! Töissä kyllä kerkee niitä lamppuja kattelemaan kyllästymiseen saakka ja koti on hyvää oloa ja rentoutumista varten.

Liikuntaharrastuksetkaan ei mulla talvella onnistu, kun Mies on muualla töissä ja ketään lapsenlikkaa ei oikein ole. Lähinnä on siis nuo löntystelyt talviharjoitteena..

Miten te muut teette? Miten pidätte hyvän olon ja vireyden yllä myös talvella?

Ei kommentteja: